How does reading English books improve your writing skills?

تم إضافة السؤال من قبل Diana Barghouti , HR Coordinator , Al-Takamul Engineering Co.
تاريخ النشر: 2017/07/06
Nada Cickovic
من قبل Nada Cickovic , Nurse practitioners and general visting nurses , Health Centre "Novi Sad"

Reading English books is very helpful in the skill of writing English, as well as watching English films and series without translation.