To see a list of all system variables, you type: 1-SYSVAR 2-SETVAR 3-SEEVAR 4-GETVAR?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/07/04
Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 2 is the correct answer. SETVAR

Luqman Pasha Hindupur
من قبل Luqman Pasha Hindupur , Lead Consultant (Project Management) , ITC Infotech Pvt Ltd

Thanks for the invite to answer...

This is not my area of expertise, so cannot provide any inputs here

Thanks for the invitation. Sorry, I don't know the exact answer.