What is a value date?

تم إضافة السؤال من قبل FATEH BOUCHENE , institut d'emission , banque centrale d'algerie
تاريخ النشر: 2017/07/04
ahmed alashmawy
من قبل ahmed alashmawy , مهندس معماري , شركة دمك الاعمار للتشيد والبناء / مؤسسه تكوين المسكن

  1. The different means of payment include cash, credit cards, debit cards, bank transfers, checks, mobile payment apps, and electronic wallets.