ماهو متوسط راتب مصمم مبتدئ ( الفوتوشوب , illustrator , الاين ديزاين ) في مصر حالا ؟

نزل شركة دعاية واعلام ومحتاج اعرف المرتبات عشان لما اجي اتفق علي المرتب اتفق علي مرتب مناسب ليا انا عندي خبرة4 سنوات في الفوتوشوب ومعايا كورس معتمد من ادوبي فوتوشوب + خبرة متوسطة في الاليستريتور ومعايا كوس ايضا معتمد من ادوبي فوتوشوب + خبرة جيدة في الاين ديزاين وايضا كورس معتمد من ادوبي فوتوشوب وبعرف اعمل معظم التصميم سواء ويب كانت او فليرات وتصميم مطبوعة من كروت وفليرات و اعلانات اوت الدور مرورا لي المجالات و الجرايد ..الخ وعايز اعرف متوسط المرتبات عشان لما انزل الشركة الجديدة متظلمش او اخد اقل من المناسب ليا

تم إضافة السؤال من قبل حسام سمير احمد
تاريخ النشر: 2017/07/03
Nada Bahnassy
من قبل Nada Bahnassy , معلم تربيه فنية , مدرسه عبد العال ابو الغيط الاعدادى المشتركة مسائى الحكومى

الف وخمسمائة جنيه فيما فوق

Loay Essam
من قبل Loay Essam , Graphic Designer , Paradise United

لا يقل عن 2000وأعتقد بخبرتك دي المفروض يبقا البداية بتاعتك مع الشركة مش أقل من 3000

Ashour Asho
من قبل Ashour Asho

مصمم جرافيك خبرة 10 سنوات اعمل على فوتوشوب - الستريتور - كوريل - فليكس ساين الراتب لا يقل عن 5000

Haytham mohamed
من قبل Haytham mohamed , Senior graphic and motion designer , Al Naeem training Center

المفروض المرتب بيتحدد علي اساس الخبرة بس في عامل اهم هو الي بيحدد هو مستوي الشركة في شركات بتدي مرتبات عاليه وشركات ممكن تاخد نفس الخبرة ولكن بمرتب اقل لكن الخبرة بتاعتك مش اقل من ٢٥٠٠ في الشهر ودا ابتداء بس يعني مينفعش بعد ٦ او ٧ شهور تفضل نفس المرتب لكن لو الشركة مستواها المادي وتعاملها السوقي محترم يبقي المفروض

مرتبك يكون ٣٥٠٠

بالتوفيق ان شاء الله

Mohamed  Waly
من قبل Mohamed Waly , مصمم مسؤل عن التصاميم و الطباعه على المكنه , جنرال ميدو

2000 كويس فيما فوق

وعلى حسب الديزاين نفسه

سامح فوزى
من قبل سامح فوزى , مصمم جرافيك , فوتو برنت

مصمم جرافيك حبرة اكثر من 10 سنوات

محمود كمال محمود السيد زناتي
من قبل محمود كمال محمود السيد زناتي , اخصائي تكنولوجيا تعليم , مدرسة الصوفي الابتدائية

3000 فيما اكثر وذلك يتوقف علي حسب الخبرة والكفاءة في العمل والانضباط والقدرة علي التعامل مع العميل

حماده رمضان عبدالجواد
من قبل حماده رمضان عبدالجواد , منسق مشتريات , شركة بندة العالمية للتجزئة

هذا يتوقف على خبرة المصمم ومكان العمل فقد تكون محترف وتعمل فى مكان لا يناسب امكانياتك وبذلك تتقاضى راتب لا يتماشى مع مهاراتك فى التصميم وقد تكون تعمل فى مكان ممتاز وخبراتك لا تتماشى مع المكان والامكانيات التى يقدمها لك هذا المكان ...

وفى الغالب يتراوح راتب المصمم فى مصر من 1000 جنيه الى 5000 جنيه فى حالة التصميم 2D ولكن اذا كنت مصمم 3D وميديا فهذا يختلف

والله الموفق

حماده رمضان

Ahmed osman
من قبل Ahmed osman

2000 جنية وحسب التصميم والديزاين نفسه

el fkha
من قبل el fkha , لا ادرى , لا ادرى

3000 جنيه

والحاجات دى حسب خبره الديزاين

Saber Ahmed Badri bajri bajri
من قبل Saber Ahmed Badri bajri bajri , مصمم دعاية وإعلان , الأهداف الذهبية للدعاية والإعلان

لا تقل عن 4000 والخبرة لها دور كبير والأعمال هي الأساس