What are the things/points to be taken into consideration while handing over Construction Project?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Rauf Uddin , Quality Manager , Saudi Pan Kingdom Company
تاريخ النشر: 2017/07/03
Mohd Saquib
من قبل Mohd Saquib , Employer , Baxil pharma

Planning,ideas,technically strong,acceptance ability to handle stress

I want security guard job sir.. I have 3 year experience sir I'm honestly. I will do everything Thx sir