Objects are rotated around the? 1-Base point 2-Bottom right of the object 3-Centre of the object 4-Origin

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/06/30
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite

the answer

select

base point

Grace Otic
من قبل Grace Otic , Cashier , Dt cellular phone

2 bottom right for the object..

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for invitation

Agree answer Option 3 Centre Of The object

Mushreq Abdulmajeed
من قبل Mushreq Abdulmajeed , Senior Project Supervisor , Lagoon Spring Company

................ option 3 ................