What is the shortest way to be a good "story teller"?

تم إضافة السؤال من قبل Hend El khayyal , English Teacher
تاريخ النشر: 2013/10/12
Dr Yasmeen Majeed
من قبل Dr Yasmeen Majeed , Trainer and HOD

Voice modulation makes story telling very effective.

Mohammed Salim Allana
من قبل Mohammed Salim Allana , Compliance and Assurance Manager , United Arab Bank

1. Use simple language.

2. Good facial expressions

3. Ask questions while telling stories like any guesses? what happened NEXT?

4. Movements of hands and gentle voice and try to make over the voices when narrating about different  characters (similar to cartoon or animated movies)

Hend El khayyal
من قبل Hend El khayyal , English Teacher

Thank u Mohammad  Salim . your answer was really useful .any more suggestions dear brothers and sisters?