I am currently work in a store, Is there any possibility to develop my career in supply chain. ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Saiful Islam Sourav , Senior Consultant , Eitekh ERP Limited
تاريخ النشر: 2017/06/15
Shihabudheen Abu Backer
من قبل Shihabudheen Abu Backer , Supply Chain Manager , BAUER KOMPRESSOREN GCC FZE

Yes Muhammed

This is purely depends your ability, qualification and knowledge. Go through online supply chain materials, discuss your intention with your line manager.

Best regards