Which is best planning and scheduling software for calculating the risk analysis?

تم إضافة السؤال من قبل ZULFIQAR ALI , Planning/ Project Control Manager , King Abdullah University Of Science And Technology
تاريخ النشر: 2017/06/14
Jawahir Zulfiqar
من قبل Jawahir Zulfiqar

I think Permaster is great software for Risk Analysis.

Zulfiqar Ali Abro
من قبل Zulfiqar Ali Abro , Lead Planner/ Scheduler , SNC Lavalin, Calgary Alber

There are may softwares, Priamvera Risk Analysis, Pertmaster, Risky Project. I will perfer Primavera Risk Analysis as it is related to Primavera so easy to use.