Why use tora protocol of adhoc network wireless (as a comment usually in some performance analysis of routing protocols it will be the worst case?

تم إضافة السؤال من قبل بهاء الدين al-momani
تاريخ النشر: 2013/10/11
Saleem Mohamed
من قبل Saleem Mohamed , Network Administrator , Dubai Health Authority

TORA is an algorithm for routing data across wireless mesh networks or mobile adhoc networks.TORA attempts to achieve high scalability using non-heirarchical routing algorithm.  TORA does not use shortest path solution.