What is to be done in case of inability to provide legal, financially viable or solution within time frame ?

تم إضافة السؤال من قبل RAJENDRA AMBAVANE , Sr. Sales Manager , Top Syringes manufacturing company pvt ltd
تاريخ النشر: 2017/06/13
darna alub
من قبل darna alub , Paralegal , Steelasia manufacturing corporation

I believe that better step is to file a motion for extension of time to answer legal issues. But always remember never hang your client.Give a difinite solution as soon as possible.