Which command will give you a solid object? 1-Revsurf 2-Revolution 3-Revolver 4-Revolve

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/06/13
dheena dhayalan
من قبل dheena dhayalan , Revit Architectural Draftsman , Saudi Arabian Baytur

The answer is the following:

4-Revolve

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

the answer

Selection

revolve

Commonly Extrude command is used to make  2d object into3d object. as well as there are many command which can give you a solid object, Press Pull, Revolve3d face are some of them