As a business analyst, what tools, you think are more helpful?

Tools required for a business analyst to perform his role efficiently

تم إضافة السؤال من قبل Luqman Pasha Hindupur , Lead Consultant (Project Management) , ITC Infotech Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/06/11
Vijay S
من قبل Vijay S , Services Information Developer , DXC Technology

Skim the Guidelines, Tools and Techniques of BABOK v3 for your day to day work.

Learn software tools like MS Visio, Lucid Chart, MS Project (in some cases) to get into Practical Sides of Business Analysis.