To avoid saturation in voltage transformers while performing dielectric tests in gis,frequency can be increased. how to determine the right frequency?

تم إضافة السؤال من قبل Satin Jain , Deputy Manager , Lanco Infratech Limited
تاريخ النشر: 2013/10/11
Satin Jain
من قبل Satin Jain , Deputy Manager , Lanco Infratech Limited

it can be determined by the knowing the capacitance of bus/conductor,  length and voltage applied.