How to improve administration skills?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMED FAISAL PALAKKAPARAMBIL , HR/Personnel Admin/Assistant Accountant , AL JABER TRANSPORT & GENERAL CONTRACTING LLC
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

Thanks

Administrative skills improved by experience and daily working, nothing else!

HARMINDER HARRY
من قبل HARMINDER HARRY , MANAGER COMMERCIAL , SAMRAT PLYWOOD LTD.,

SOME EXTERNAL TRAINING ANG READING BOOKS.