When you are in Paper Space (layout) what do you create to see your model? 1-A window 2-A box 3-A rectangle 4-A viewport

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud alsouqi , Project engineer , Saudi BiniLadin Group
تاريخ النشر: 2017/06/06
AHAD GHAZI AHAD GHAZI
من قبل AHAD GHAZI AHAD GHAZI , PROJECT ENGINEER , construction company

Question is not related with quantity surveying.

PRASANNA KULATILLEKE
من قبل PRASANNA KULATILLEKE , Head of Contracts and Quantities , Al Turath Engineering Consultants Dubai

A viewport is drawn to visualize the required dimensions and other details involved.

rami younes
من قبل rami younes , Senior Architect/Design Manager , Construction Management and Associate

Mview model view none of the above you listed

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 4 is the correct choice.

Pramod Nalawade
من قبل Pramod Nalawade , Manager in Graphics , Novo medi science Pvt ltd

3 A - rectangle because  u will get A4 size paper space

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite

the answer

choose

a viewport

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 4 - A Viewport is the correct option.