What are your feelings on tip sharing?

تم إضافة السؤال من قبل Hatim Hatta , Online Entrepreneur | Internet Marketer | CPA Coach , Learn And Earn
تاريخ النشر: 2017/06/06
Cheery Mae Salvatierra
من قبل Cheery Mae Salvatierra , Club Rotana Waiter/VIP Lounge , Yas ISland Rotana

you have a good work, and they satisfied on how you work.

Ruan Taljaard
من قبل Ruan Taljaard , Chef and waiter , La Maison De Ville

In my opinion it depends on the company policy

Chandan  Chakrabarty
من قبل Chandan Chakrabarty , Bar waiter , Tower Rotana

I thing its good to share the tips among ourself.

Charmaigne Uri
من قبل Charmaigne Uri , Catering waitress , Integral Food Services Wll The Village Midmac Restauran

in my opinion its fine  everyone have the rights to get tip every part of the service  even diswasher, cook, helper everyone deserved it.

marphy sarande
من قبل marphy sarande , Admin. Staff , Philippine Drug Enforcement Agency

HAPPY IT SHOW THE EQUALITY OF BEING HUMAN...