What kinds of work available to my knowledge i do my best for the good of company?

تم إضافة السؤال من قبل Ernesto Balin Jr. , housekeeping/gardener , protocol
تاريخ النشر: 2013/10/11
Subramanyam Srinivas Kottram
من قبل Subramanyam Srinivas Kottram , Head-sales & Marketing , Topend Technolgies

Deep knowledge of Cutting tools,Machine tools,Decision makers in the industry which will enable me to generate quick business for the Employer.