Thin laminations are used in an electrical machine in order to reduce 1. Eddy current losses 2. Hysteresis losses 3. Copper losses 4. Both 1 and 2?

تم إضافة السؤال من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic
تاريخ النشر: 2017/06/04
Muhammad Usman
من قبل Muhammad Usman , Assistant Manager Operations , Lahore Electric Supply Company

Thin laminations in an electrical machine used to reduce

1. Eddy current losses

Mahmoud Ibrahem
من قبل Mahmoud Ibrahem , Technical Office Engineer , Tiba integrated for construction

To reduce Eddy current losses