How many AutoCAD objects are in a rectangle? 1) None 2) One 3) Four 4) Eight

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/06/04

It depends, if you draw a rectangle using four lines, you have four objects.

But if you draw a rectangle using the rectangle tool, you have one object.

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 2 - There is only one Autocad object in a rectangle.

Hernan  Dalisay
من قبل Hernan Dalisay , Quantity Surveyor , GTC Consulting Engineering

if you used polyline it has one object and if you use lines it has 4 objects.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite

the answer

select

( 2 )

Muhammad Arslan Khan
من قبل Muhammad Arslan Khan , Project Manager , Greenco holding

if you are using line command then option 3 otherwise its option 2

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Agreed with Khaled reply -------------