Is 300 degrees the same as -60 degrees in a drawing? 1) Yes 2) No 3) Not always 4) Never

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/06/04
Muhammad Arslan Khan
من قبل Muhammad Arslan Khan , Project Manager , Greenco holding

300 degree is same as negative 60 so option 1 is correct

Khatri Ram Vasudev
من قبل Khatri Ram Vasudev , CSR- Customer service Representative

Is 300 degrees the same as -60 degrees in a drawing? 1) Yes

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thanks for the invite

the answer

select

( 1 )

Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option 1 - YES the 300 degrees is same as -60 degrees.