The Special character string used to print the diameter sign is? 1. %%d 2. %%p 3. %DIA 4. %%c

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/31
Hakan Karas
من قبل Hakan Karas , Design Manager , ADPi

The shortcut of diameter sign is %%c in autocad

Mohammed Faisal
من قبل Mohammed Faisal , Intermediate Quantity Surveyor , WT Partnership

Special character string used to print diameter sign is %%c

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 4 is the correct choice.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

the answer

 %%c

Dinu Mathew Thomas
من قبل Dinu Mathew Thomas , Commerical Interior designer , Symmetrics development services

the correct answer is %%c thanks for invite