What is the different between laminar flow, fum hood&,biological safety cabinet?

تم إضافة السؤال من قبل Shreif fathi el-sadiek al-said El-sadiek , biomedical engineer , East Jeddah General Hospital
تاريخ النشر: 2017/05/30
Mohamed Elnemesy
من قبل Mohamed Elnemesy , Laboratory Unit Supervisor , Al Hammad Medical Services HMS

application of toxicity and dangerous substances, hepa filters and ultraviolet lights, air cycling including fans and ductingز