If A has x and y coordinates equal to (10,50) and B equal to (25,50), What is the length of AB?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/29
Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Length of AB is 15. ie. option 3

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 3 is correct choice.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option 3

With greetings and appreciation

Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

Thanks for your invitationAgreed with colleagues answers..

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

Agreed with the engineers answer

God grants success