How to calculate weight of g.I sheet?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed n , jr. engineer documentation , vertex air technologies
تاريخ النشر: 2017/05/28
palanikumar marutharaj
من قبل palanikumar marutharaj , supervisior , balsara pvt ltd

First we are measured lenth x width x thichness

then sumit formula

=(lxwxt)x 9.81

ghassan naffouje
من قبل ghassan naffouje , consultant engineer , my special office

you know density , you must know volume after multiply density...weight the result

MOHANAKRISHNANAN PAMAPADI
من قبل MOHANAKRISHNANAN PAMAPADI , PROJECT MANAGER , AYOKI FABRICON

length*width*thick*unit weight