Are there any other tools to create monitoring dashboards other than MS Visio or SCOM console?

تم إضافة السؤال من قبل sadeq saifi , Change Manager , Middle East Broadcasting Center
تاريخ النشر: 2017/05/28
Abdullah Aldosari
من قبل Abdullah Aldosari , Technical Support , Boeing

There is Solarwinds and manage engine .. if you ask me i would prefer SolarWinds

Mohammed Mosi
من قبل Mohammed Mosi , linux systems admin , Techwave Consulting India Pvt Ltd

Yes, By using Nagios service

Hanaa Qderat
من قبل Hanaa Qderat , trainee , FRIEDDRICH EBERT STIFTUNG

yes ,  you can use Nagios service

Sree Chandra Kachibhotla
من قبل Sree Chandra Kachibhotla , T24 Support Engineer , First Abu Dhabi Bank

Yes.

We have Nagios-For Server & Services MonitoringMonitis-For URL monitoring

Graphana-For Application level monitoring

Kibana-For log monitoring

Well, you can try  Nagios + Centreon

They are free open source softwares