What does UCS means? (In the context of CAD) 1. User Coordinate System 2. United CAD Software 3. Unite, Cut and Select

تم إضافة السؤال من قبل mahmoud alsouqi , Project engineer , Saudi BiniLadin Group
تاريخ النشر: 2017/05/27
Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

UCS means In the context of CAD is option 1. User Coordinate System

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 1 is the correct answer.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option 1

With greetings and appreciation

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

Agreed with the answer of brother engineers

God bless

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Thank you for the invitation

 I agree the option 1