Which type of Methodology in establishing EOT/Delay Analysis is effected and widely used (Retrospective or Prospective)?

تم إضافة السؤال من قبل Abhishek Kumar , Assistant Planning Manager , Larsen & Toubro Limited
تاريخ النشر: 2017/05/25
ZULFIQAR ALI
من قبل ZULFIQAR ALI , Planning/ Project Control Manager , King Abdullah University Of Science And Technology

Mostly it depends upon the EOT/ delay analysis expert. However Prospective is mostly used.