What is the average monthly salary of Junior 2D Graphic Designer 3-5 years of working experience in Dubai and Saudi Arabia?

تم إضافة السؤال من قبل Mai Mohamed , Freelance Graphic Designer , Freelance
تاريخ النشر: 2017/05/25
Abdul  Rehman
من قبل Abdul Rehman , Assistant Restaurant Manager , Arizona Grill

Should be 5000 to 7000 or is depend on your work.... how you are professional