When preparing a bank reconciliation statement if you start with a debit balance as per cash book cheque issued but not presented within the period?

should be A)deducted B) added C) adjustment d) none of these

تم إضافة السؤال من قبل Jiju Ji , ACCOUNTANT OFFICER , CLASSIC ART LAMPS
تاريخ النشر: 2017/05/24
Tafheem Badshah
من قبل Tafheem Badshah , Assistant Director Finance , Air University

The correct option is B. You will add them back to cash book balance.