Which of the following settings can be made for polar tracking?

A. Increment angle

B. Additional angles

C. Track using all polar angles settings

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/22
Aneesh Shandilya
من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic

Option A Increment angle is the correct answer.

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

  • A.

    Increment angle

  • B.

    Additional angles

  • C.

    Track using all polar angles settings

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option A is the correct choice.

Mohammed Fazl Ur  Rahman
من قبل Mohammed Fazl Ur Rahman , Civil Site Engineer cum Quantity Surveyor , Ansari & Associates, Hyderabad, India

a) Increment Angle is used for polar tracking

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

option A

With greetings and appreciation