How to connect SAP PM module with Real Time Devices?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Rehan Khan , Assistant Manager , Lucky Cement Ltd
تاريخ النشر: 2017/05/21
STEFFI FRANCIS
من قبل STEFFI FRANCIS , Data Analyst , MORNINGSTAR INDIA PVT. LTD

Innovapptive's mobile EAM portfolio is the most configurable enterprise-grade SAP Mobile Plant Maintenance solution on the market. It gives you the power to improve capital asset management in ways that increase reliability, enhance predictive maintenance, ensure regulatory compliance, reduce energy usage, and support sustainability initiatives. Fully configurable with RACE™, it gives you unparalleled flexibility to zero in on the specialized, industry requirements that can turn your company's asset management into a competitive advantage.