Do you see that the institution which has a highly competitive able to continue in the same activity practiced?

تم إضافة السؤال من قبل معمر رداوية , أستاذ مساعد صنف " أ " , جامعة خميس مليانة
تاريخ النشر: 2013/10/10
Mostafa Jaber Ebrahem alswefy
من قبل Mostafa Jaber Ebrahem alswefy , مدير مدرسة , وزارة التربية والتعليم المصرية

Yes institutions, which have a very competitive market with other institutions capable of continuity in the competition provided it maintains quality standards

zaidalhariri alhariri
من قبل zaidalhariri alhariri , مستشار قانوني , المحامي محمد عويص

yas

medhat kamal
من قبل medhat kamal , كبير معلمين بدرجة وكيل وزارة , وزارة التربية والتعليم

Yes