Is the attitude necessary in perfect job?

MY THINK ATTITUDE IS VERY NECESSARY.

تم إضافة السؤال من قبل abdul khaliq , manager sales , dmk
تاريخ النشر: 2013/10/10
abdul khaliq
من قبل abdul khaliq , manager sales , dmk

oh well come ,you are same to my field .How are you and nice to to see on my side .help me for more good job then present .i want to shift in dubai in any shipping line. now a days i am in dmk lhr. pakistan.can u help me?

Ahmed Sami
من قبل Ahmed Sami , Export/Import– Services Controller - Team Leader , SCCT (Suez Canal Container Terminal) Part Of APMT Global

Yes sure, The attitude necessary in perfect job.