By default, AutoCAD has the following workspaces A. 2D Drafting & Annotation B. 3D Modeling C. My workspace D. AutoCAD Classic?

تم إضافة السؤال من قبل Rashed Hamdy Rashed , production engineer , shabana group (A.D.M Co. for chemicals industries)
تاريخ النشر: 2017/05/15
Akash Jangid
من قبل Akash Jangid , intern architect , RENASCENT CONSULTANT PRIVATE LIMITED

A. 2D Drafting & Annotation