What is the main use of a security code when we register on a website or start downloading something?

تم إضافة السؤال من قبل Anil Yadav , Manager - Group Internal Audit , Kotak Mahindra Bank
تاريخ النشر: 2013/05/09
Mughis Tahir
من قبل Mughis Tahir , ISP Business Systems – SAP , City of Bradford Metropolitan District Council

A security code verification introduced to verify that the request is not generated by a program / machine which helps prevent denial of service attack on the website.