When you Explode a block, the geometry returns to its original properties. True/False?

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/11
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

I agree with all the colleagues' answers

if you explode a geometry from a blocked or grouped elements it does not necessarily mean the original properties are affected, it only will be much easier for an element to be modified.

يوسف دمدوم
من قبل يوسف دمدوم , مهندس و مسير , مقاولة اشغال البناء

Thank you for the invitation

my answer is true

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

THanks for invitation, I think its True.

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Agreed with colleagues