How can we gain advantage of day to day workplace politics or how to see it positively?

تم إضافة السؤال من قبل Ajey Prashanth Sugumar , General Accountant - MENA , Jones Lang Lasalle
تاريخ النشر: 2013/10/09
Feroz Khan
من قبل Feroz Khan , Draftsman & Sales Representative , United Products Supplies

More or less, work place politics are evrywhere. Work hard & be fair with everyone, forget what other are doing and be honest to get yourself out of this..