Shall UPS be kept synchronized with system frequency? What are the benefits?

تم إضافة السؤال من قبل Aneesh Shandilya , Manager/ Lead Electrical , Orpic
تاريخ النشر: 2017/05/06
Rowel Pural
من قبل Rowel Pural , PLANT TECHNICIAN , GULF ICE FACTORY

Yes, it can protect  against power surge or other variation like frequency distortion or voltage drops. energy star rated  UPS system can help reduce general energy loss by as much 55%.