The key purpose of project control is to?

A. Develop the project road map.

B. Plan ahead for uncertainties.

C. Generate status reports.

D. Keep the project on track.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/05/05
Sattar Abdulkarim  Mohamed
من قبل Sattar Abdulkarim Mohamed , Country Sales Director , Ideal Technical Solutions

The correct answer Option D - The key purpose of the Project Control is to keep the project on track.

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option D is the correct choice.

virgilio pascual ll
من قبل virgilio pascual ll , Site engineer , ITP Construction

To keep the project on track. To ensure the right emplementation of quality standards and procedures for testing the supplies of materials.

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. My option is D. Keep the project on track.