You are the project manager for a construction company that is building a new city and county office building in your city. You recently?

looked over the construction site to determine whether the work to date was conforming to the requirements and quality standards. Which tool and technique of the Perform Quality Control process are you using?

A. Inspection

B. Sampling

C. Quality audit

D. Defect repair review

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/05/05
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thanks for invitation

 I Agree answers Option A

DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you. Option A - Inspection is a good answer.