Which of the following is more ductile (a) wrought iron (b)mild steel (c)pig iron?

تم إضافة السؤال من قبل Rohit Kumar
تاريخ النشر: 2017/05/04
Ahmad Rezk
من قبل Ahmad Rezk , مدير قسم الصيانة الكهربية , على الدين وسرحان للصلب مصنع الصهر

mild steel is more ductile

Mark Jhun Ilejay
من قبل Mark Jhun Ilejay , Structural Engineer , SIGMA METAL INDUSTRIES

wrought iron is the most ductile

Mohammed Elsayed  Elsayed Hassan
من قبل Mohammed Elsayed Elsayed Hassan , Projects Manager , Darko Constructions

I THINK SO THAT IS THE WROUGHT IRON