Spécialiste des travaux à chaud?

تم إضافة السؤال من قبل hacene semari , Coordinateur HSE du Service prévention au sein de Sonatrach/Directeur HSE sur le projet ROD/BRN ave , Sonatrach /SNC lavalin
تاريخ النشر: 2017/05/02
SHERIF SALEH
من قبل SHERIF SALEH , Proposal Leader , GE Power

this question is written in French and as I understand it (by help of Google translation) it is asking: "Are you specialized in hot comissioning"

My Answer is: "Yes when I was working as Field engineer I used to carryout tasks for hot comissioning as well as cold comissioning of Gas Turbines"