How to start Lean Six Sigma Project in existing company, where no Master Black Belt, Black Belt or Green Belt is available?

تم إضافة السؤال من قبل Dr AASoni , Chief Procurement Consultant , IEBCS
تاريخ النشر: 2017/04/30
bilel zayet
من قبل bilel zayet , Customer quality engineer , AUTOLIV Tunisia

to start Lean Six Sigma Project in existing company, where Black belt

Prakash Kumar Vahinpaty
من قبل Prakash Kumar Vahinpaty , Head Administration , Amagi Media Labs Pvt Ltd

Value stream mapping important to yeild process excellence.