Is it worth to use 10 GBps Fast Ethernet Switches for SAN over iscsi ?

تم إضافة السؤال من قبل Anas kunnathiyil , IT Manager , AlQalam Group
تاريخ النشر: 2017/04/29
Mubbashar Ahmad Nazer Nazer
من قبل Mubbashar Ahmad Nazer Nazer , Consultant , HASOUB

well it depends  onthe applications if applications are I/O intensive then 10Gb or 1Gb does not make much differnce, if your application is throughput intense then yes 10Gb is better choice.

Ramkumar J
من قبل Ramkumar J , IT Associate Manager , arrow electronics

Obviously, it's 10 times faster than 1 GbE, you need check you switch /router its already upgraded to 10Gig.