What would you rate me on the below specialties?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Hammad , Sales & Customer Experience Coach , Dell Technologies
تاريخ النشر: 2017/04/29
Ibrahim Najem
من قبل Ibrahim Najem , Sr. Computer Network and Systems Engineer/Team Leader , NCR Corporation

I would you rate on the below specialties 10

Muhammad Aslam
من قبل Muhammad Aslam , Sales and Marketing Manager/Merchandiser/Digital/Social Media Marketing Manager , NEEDO SPORTS Industries

Thanks for invitation, Answer is C...