I am looking for a job in Accounts field can you help me plz?

Im job search in Accounts field please help me My strength I am a hard worker and never leave my work till I am not satisfied with my work (Smart labor may be failed but hard labor is never is failed

تم إضافة السؤال من قبل FIROZ AHMAD , ACCOUNT EXECUTIVE , Eagle Securities
تاريخ النشر: 2017/04/28
Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

I will help you as on my ability, I want you to try more,I wish you good luck

Aya Omar Abdel Gawwad Abdel Latif
من قبل Aya Omar Abdel Gawwad Abdel Latif , متدرب , التعمير و الاسكان #حديثة التخرج (^_^)

Hi Thank you for your invitation

Actually I suffer from the same problem as I am a fresh graduated

But I can advise you to search for job on bayt. com site

EJAJ AHMAD
من قبل EJAJ AHMAD , ACCOUNTANT , HONDA MOTORCYCLE AND SCOOTER INDIAPVT. LTD.

DO YOU HAVE ANY KNOWLEDGE IN THIS FIELD?

HAVE YOU ANY EXPERIENCE?

MOHAMMED ELATTAR
من قبل MOHAMMED ELATTAR , مدير مالي , TAZWEED FOR AGRICULTURE CROPS

i will help you if i found a job suitable

M Sultan Ul Sadiq Sultan
من قبل M Sultan Ul Sadiq Sultan , Site Supervisor , Ittefaq Group

try and try again will you success in your life