Which type of cable using a data connection when it's more than 100 meters?

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sajeed , Admin Manager , STAR EMIRATES HOTEL APARTMENTS
تاريخ النشر: 2017/04/27
BASIL  BABY
من قبل BASIL BABY , ESTIMATION ELECTRICAL ENGINEER , NASSER AL HAJRI CORP

CAT 6A  & FIBRE OPTIC cable will do.

yeah, we can use fiber optical cable 1000BASE-LX or 1000BASE-ZX with cable6 or 6a it uses 4 pairs of wires