Why do HS code require for shipments for shipping & what's the importance of it?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Faiq , Logistics Supervisor , SAUDI INDUSTRIAL RESINS LIMITED | JEDDAH PLANT (MODON 3)
تاريخ النشر: 2017/04/27
Ahmed Rabie Moustafa Moustafa
من قبل Ahmed Rabie Moustafa Moustafa , Sales executives , Saudi Arabia factory for home tools

Hs code very import to show you the process for your cargo to know the tax and the process for each goods this Number for hs very important for you and for the customs