How to add docs information for an infant in Amadeus booking?

تم إضافة السؤال من قبل alaa salah mohamed ali , Floor manager , Egyptair
تاريخ النشر: 2017/04/27
salma tarek
من قبل salma tarek , Architect , king trave

ok if i have 25/02/2009 how this write

Hector Dave Payot
من قبل Hector Dave Payot , Ticketing Officer - Marine , G Travel, Inc

  - SR DOCS - FOR PRIMARY TRAVEL DOCUMENT INFORMATION

              (FOR EXAMPLE PASSPORT OR IDENTITY CARD)

SR*DOCSHK1-P-PH-EC1234567-PHL-23MAR17-MI-22SEP20-DELACRUZ-JUAN/P1

P - STANDS FOR PASSPORT

PH - COUNTR OF ISSUANCE

EC1234567 - DOCUMENT NUMBER

PHL - THREE LETTER COUNTRY CODE

23MAR17 - DATE OF BIRTH

MI - GENDER (ADD "I" AFTER THE GENDER FOR INFANT)

22SEP20 - EXPIRY DATE OF DOCUMENT

DELACRUZ - TRAVEL DOCUMENT SURNAME

JUAN - TRAVEL DOCUMENT FIRST NAME

P1 - PASSENGER SEGMENT

***all details provided above are fictious.

Abhilash Antony
من قبل Abhilash Antony , Travel Consultant , Dunes Travel & Tours

can add docs using “SRDOCS” command and the only changes for the infant docs is that we should add “I” after the gender.For eg if male infant then it should be as below

SDOCS-YY-HK1-P-Place of issue-passport number-nationality-dob-MI-passport expiry-surname-given name-h/passenger number.